Jaaa, het is weer herfst. Sommigen zijn er blij mee, anderen niet. Hoe dan ook, ik denk dat iedereen wel wat heeft aan deze Beauty Herfst Musthaves. Dé musthaves die niet mogen missen dit seizoen. Denk aan huidverzorging maar ook aan make-up. Bij deze een Little Fall List. 

Beauty Herfst Musthaves

#1 SCRUB

BEAUTY HERFST MUSTHAVES!

Een scrub is geen overbodige luxe in de herfst. Want denk aan herfst, denk aan een droge huid. Not cool at all. Het is dus best wel prettig als je een goede scrub hebt waarmee je die droge benen en armen onder handen kunt nemen.
As you all know, ben ik gek van unicorns. En raad eens wat er op de verpakking staat van deze Body Scrub van Treacle Moon? Yep, een eenhoorn!
De naam van de lijn is namelijk Wild Cherry Magic, en er is niets magischer dan unicorns. De scrub is lekker zuurstok roze en ruikt naar suikerspinnen en kersen enzo. Zoet dus! Heerlijk om even mee weg te dromen in de douche tijdens de kou.

#2 HANDCRÈME

BEAUTY HERFST MUSTHAVES!

Precies uit diezelfde lijn met de unicorns is er ook een Hand Cream. Ook van Treacle moon dus in de lijn Wild Cherry Magic. Een superlief flesje die gewoon in je tas past.
Je moet ook absoluut een handcrème meenemen als je weggaat. Tenminste ik wel. De herfst en de winter zijn funest voor mijn handen en ik heb echt een crème nodig. Deze handcrème is trouwens ook lekker budget en gewoon bij de appie en etos te koop 🙂

#3 NACHTCRÈME

BEAUTY HERFST MUSTHAVES!

Wat ook niet mag ontbreken uit je beauty routine is een nachtcrème. Kijk, in de zomer is een nachtcrème ook belangrijk. Maar in de herfst en de winter zeker! Juist omdat door het gure weer en de kachel aan de huid sneller uitdroogt heeft deze dan ook extra verzorging nodig. En dat kan het beste in de nacht als je huid tot rust komt.
Deze nachtcrème van Rooibos is één van mijn favoriete crèmes. Door de jojoba-olie en de vitaminen die in de crème zitten wordt de huid goed gehydrateerd en verzorgt. Benieuwd naar de hele Rooibos lijn? Ik heb er ook een apart artikel over geschreven!

#4 CC CREAM

BEAUTY HERFST MUSTHAVES!

Vervolgens door naar het gezicht. Want we moeten ook nog wel eens de deur uit. Ben je een echte foundation drager? Dan kun je waarschijnlijk niet zonder. Maar probeer eens een CC Cream. Zeker perfect als je niet zo houdt van een volledig dekkende foundation maar toch een gezonde en egale glow wilt op je gezicht.
Deze Instaglow CC Cream van De Bodyshop: Peachy Glow is eigenlijk al alles zeggend. Een CC cream die je meteen een glow geeft met een peachy ondertoon. Het geeft je net die heerlijke zomerse glow en verdoezelt je oneffenheden (color correcting hè ;-)). Een product die dus absoluut niet uit jouw make-up tasje mag ontbreken!

#5 LIPSTICK

BEAUTY HERFST MUSTHAVES!

Dit seizoen is all about opvallende lippen. Een lekkere knallende kleur lipstick mag dus ook niet ontbreken uit je tas.
Als je echt lekker into make-up bent, kies dan voor de meest knallende kleur. Mat zwart. Heerlijk! Wil je voor save gaan? Dan kun je ook kiezen voor een (licht)bruine matte lipstick. Want de 90’s zijn ook weer terug in make-up land.
Deze lipstick van Make-up Studio is een matte lipstick en is verkrijgbaar in maar liefst 91(!) kleuren. Je kunt je lol dus niet op.

HERFST

De zomer mensen balen en klagen over de herfst, terwijl de herfst- en de winter mensen genieten van de donkere dagen! We kunnen namelijk weer heerlijk op de bank neerploffen met een open haar, kaarsen of de televisie aan. Een boek op schoot, een kop thee of chocomel en je hebt álle tijd om eens in de week een beauty avondje te houden. Denk aan een gezichtsmaskertje, een haarmaskertje, een lichaamsscrub en jezelf heerlijk insmeren met een goed voedende bodylotion.
Weet je wat? Ik hou wel van de herfst. Gezellig! Maar ik ben ook altijd wel weer blij als de lente weer begint.

Ben jij meer een herfst/winter mens of een lente/zomer mens?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May