Het allernieuwste product van ons eigen Nederlandse merk Blèzi Cosmetics heeft weer een nieuw pareltje in het assortiment. Namelijk de highlighter voor een natuurlijke en gezonde glow. Natuurlijk kon ik niet wachten om te kijken hoe ik hem vind. Highlighter zijn life namelijk. Here we go!

NIEUWSTE PARELTJE VAN BLÈZI COSMETICS: HIGHLIGHTER

BLÈZI COSMETICS

Een tijd terug probeerde ik de skincare , make-up en de lippies en oogschaduw van het merk en hebben ze nu weer een heel nieuw product gelanceerd. Namelijk de highlighter!
In het artikel over de skincare vind je wat uitgebreide informatie over dit, van oorsprong, Brabantse merk. De skincare beviel me écht goed. Ook de make-up kon op mijn goedkeuring rekenen.
De make-up van het merk is altijd hypo-allergeen, parfum-vrij, dierproefvrij en geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

De make-up is parfum-vrij, hypo-allergeen en dierproefvrij

Vandaag heb ik de nieuwste goodies uit de collectie in dit artikel gezet. Namelijk de highlighter. Want tegenwoordig mag een highlighter niet meer uit jouw beauty stash ontbreken!

HIGHLIGHTER

NIEUWSTE PARELTJE VAN BLÈZI COSMETICS: HIGHLIGHTER

Het merk introduceert haar nieuwste pareltje. Namelijk de Highlighter. Deze is verkrijgbaar voor €36,50 voor 9 gram. Een groot mooi poederdoosje met een spiegeltje. Altijd handig for on the go.
De highlighter wordt omschreven als een zijdeachtig poeder met ultrafijne pigmenten die het licht weerkaatsen. De poeder bevat daarnaast ook een long-lasting formule waardoor je je glow de hele dag lang kan houden.

NIEUWSTE PARELTJE VAN BLÈZI COSMETICS: HIGHLIGHTER
NIEUWSTE PARELTJE VAN BLÈZI COSMETICS: HIGHLIGHTER

Ik denk dat iedereen die een beetje geïnteresseerd is in make-up wel weet waar en highlighter voor dient. Toch zal ik het even kort vermelden.
Een highlighter gebruik je op de plekken die op een natuurlijke manier ook een glow zouden hebben. Denk aan je jukbeenderen, de neusbrug, om je neus smaller te doen lijken, het cupidoboogje van de lippen om je lippen voller te laten lijken, in je binnenste ooghoeken voor een frisse look en onder de wenkbrauwen om deze te liften.
Wat deze highlighter eigenlijk speciaal maakt is dat het Vitamine E bevat. Deze vitamine is een antioxidant die de huid soepel houdt en rimpeltjes voorkomt. Verder is de highlighter hypoallergeen, parfum- en dierproefvrij, parabenen vrij en dermatologisch getest.

NIEUWSTE PARELTJE VAN BLÈZI COSMETICS: HIGHLIGHTER
NIEUWSTE PARELTJE VAN BLÈZI COSMETICS: HIGHLIGHTER
NIEUWSTE PARELTJE VAN BLÈZI COSMETICS: HIGHLIGHTER

De highlighter heeft een koele ondertoon en is meer zilver-achtig dan goudkleurig. Voor de winter is dit helemaal perfect! Want bijna niemand heeft een lekkere bronzy tan in de winter. Tenzij je vaak gaat zonnen of veel geld hebt en lekker naar de andere kant van de wereld vertrekt. Ik niet in ieder geval haha.
De highlighter is subtiel maar goed gepigmenteerd. Het bevat geen glitters, wat ik prettig vind maar geeft echt die shiny glow. Ik vind hem prachtig!
Wat ik wél graag wil zien is een highlighter van dit merk met een gouden ondertoon. Die in de zomer je bronzy kleur laat uitkomen. Maar het is nog lang geen zomer. Dus wie weet?

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De make-up en skincare producten van Blèzi Cosmetics zijn natuurlijk te koop op de website van Blèzi zelf. Leuk om even rond te kijken als je van ‘natuurlijke’ make-up houdt zonder enge toevoegingen.

Dat geldt dus ook voor de huidverzorging van dit merk. En het leukste is nog dat het merk uit eigen land komt! Niet alleen leuk maar ook tof om te supporten! Ik merk dat er steeds meer Nederlandse make-up en huidverzorgingsmerken komen en dat vind ik alleen maar ontzettend tof.

Is een highlighter onmisbaar voor jou? Of gebruik je het eigenlijk nooit?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May