Rumors say… Dat deze bodylotion ervoor zorgt dat je binnen een kwartiertje slaapt als een baby. Zelfs als je moeilijk in slaap valt. Ja, zo iemand ben ik. Dus ik moest dit proberen. De Sleepy Lush bodylotion. Benieuwd of het bij mij werkte? Dat lees je in deze review.

LUSH

SLAPEN BINNEN 15 MINUTEN MET SLEEPY LUSH. HYPE OF BYE

Lush is een van oorsprong Brits bedrijf dat in de jaren zo groot is geworden dat vrijwel iedereen dit merk wel kent. Het is dan ook een uniek merk. Het maakt haar producten helemaal handgemaakt met alleen maar verse en natuurlijke ingrediënten. Ze gebruiken dus absoluut geen chemische ingrediënten, parabenen en de rest van alle ingrediënten die gewoon eigenlijk niet thuis horen in producten die je gebruikt voor de huid.
Ook zijn ze altijd dierproefvrij en zijn ze op social media vooral bekend van de ‘bathbombs’. Ik heb geen bad en ik ben niet zo gek van groene en paarse bollen die bruin worden in bad maar ik ben wél heel erg fan van de huidverzorgingsproducten.
Eerdere artikelen van dit merk (heul oud hoor) vind je hier en hier.

SLEEPY BODYLOTION

SLAPEN BINNEN 15 MINUTEN MET SLEEPY LUSH. HYPE OF BYE

De Sleepy bodylotion is op dit moment best selling. Het vliegt over de toonbank sinds bekend is dat dit een wondermiddel zou zijn om in slaap te vallen.
De bodylotion bevat onder andere haverinfusie, kalmerende lavendel en vertrouwde, zoete tonka. De geur van deze bodylotion is vooral bloemig met het hoofdaccent van de lavendel.
De lotion bevat romige fair trade cacaoboter en lavendelwater en is geheel vegan.

SLAPEN BINNEN 15 MINUTEN MET SLEEPY LUSH. HYPE OF BYE
SLAPEN BINNEN 15 MINUTEN MET SLEEPY LUSH. HYPE OF BYE

De bodylotion is heerlijk om te gebruiken. Dat in de eerste plaats. Maar ik had ook niet anders verwacht, want vrijwel alle producten van dit merk zijn fijn in gebruik. De crème heeft een paarse romige structuur en ik vind de lavendel de boventoon voeren qua geur. Ik ruik ook wel de tonka maar vooral de lavendel.
De grote vraag is natuurlijk of ik er beter van slaap.
Laat ik beginnen met het feit dat ik nog nooit een snelle slaper ben geweest, ik moet altijd een boekje lezen of ik lig een tijd de binnenkant van mijn ogen te bekijken voordat ik in slaap val. Maar extreme slapeloosheid, daar heb ik geen last van.

Ik heb de lotion een paar avonden achter elkaar gebruikt. Ik smeer het op mijn armen, mijn nek en mijn borst. Mijn benen zijn wel lekker om in te smeren op zich maar dat doe ik eigenlijk niet echt.
Ik ruik de geur zeker nog als ik in bed lig en blijf dit ook ruiken. Ik lees een boekje en ik ben na 3 bladzijdes moe. Écht moe. Dit gebeurde een aantal avonden achter elkaar en ik viel dan ook meteen in slaap na het wegleggen van het boek… Werkt het dus? Ja, het werkt bij mij. Ik heb het product trouwens ook helemaal zelf gekocht, hoewel ik altijd eerlijk ben over de producten die ik review wil ik dit toch nog even meegeven.
Werkt het voor iedereen, of de mensen die lijden aan insomnia? Geen idee. Maar het is het proberen waard!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De lush producten zijn allemaal te koop in de Lush winkels. Waar die allemaal te vinden zijn kun je op de website zien. Hier kun je ook alles bestellen zodat het thuis wordt bezorgd. Maar ik snap dat je ook alles wilt besnuffelen. Want dat is in de Lush winkel echt een feestje. De Sleepy Bodylotion is verkrijgbaar voor €11,95 (95 gram) of voor €20,95 (215 gram). In dit artikel vind je de grootste versie.

Heb jij wel eens hulpmiddelen gebruikt bij slapeloosheid?

May