Yay! Weer een nieuwe kwastenset van Real Techniques. Mijn favoriete kwastenmerk πŸ™‚
Ditmaal is het de multitask set en al deze kwasten zijn nieuw! Dus geen dubbele kwasten in mijn stash, hoewel ik dat ook niet zo erg zou vinden hoor.
De set is superhandig om je de kwasten voor veel verschillende dingen kunt gebruiken. Lees je verder?Β 

REAL TECHNIQUES - MULTITASK SET

MULTITASK SET VAN RT

Multitask Set

Nee, ik ga Real Techniques niet aan jullie voorstellen. Dit heb ik al talloze keren gedaan. Wil je het toch nog even lezen? Dat kan in mijn vorige artikel over RT.
Ik ga er ook eigenlijk wel van uit dat jullie het merk kennen. Dus ik ga meteen door met de review over deze Multitask set.

De set is te koop voor €26,95 bij verschillende webshops, onder andere bijΒ Boozyshop,
De prijs vind ik niet hoog, RT blijft een merk met kwalitatief zeer goede kwasten voor een redelijke prijs. Zeker je geld waard. Ik heb inmiddels een groot aantal kwasten van RT en heb van geen enkele spijt gehad.

De Multi-task set bevat nieuwe kwasten voor het gezicht, wangen en de ogen

Anyway, de Multitask set is een set met drie nieuwe, exclusieve kwasten voor het gezicht, wangen en de ogen. Speciaal ontwikkeld voor multitasking (duh). Bij de set krijg je ook een make-up case met vrolijke kleurtjes en waar je de kwasten in kan zetten zodat ze staan.
Eerlijk gezegd gebruik ik deze make-up cases bijna nooit, heel soms als ik een grote tas bij me hebt en een lange dag wegblijf dan is de case handig om je kwasten in te doen. Zodat ze niet gepropt worden in je andere make-up bag. Maar verder liggen ze gewoon in m’n la.

MULTITASK SET VAN RT
MULTITASK SET VAN RT

MULTITASK FACE BRUSH

MULTITASK SET VAN RT

We beginnen met de grootste kwast. De Multitask Face Brush. Het is een schuin aflopende kwast met het herkenbare oranje kleurige handvat.
Deze kwast is perfect voor de bronzer of matterende poeder geeft RT aan.
Ik gebruik hem de laatste tijd vooral om mijn translucent poeder aan te brengen over mijn hele gezicht en vervolgens de bronzer. En hij werkt heel erg fijn!
De haren zijn super zacht waardoor de poeders mooi en gelijkmatig worden verdeeld zonder strepen of vlekken. Momenteel mijn favoriete gezichtskwast!

MULTITASK CHEEK BRUSH

MULTITASK SET VAN RT

Een dergelijke kwast had ik al van RT maar dan ietsje kleiner. Deze cheek brush is perfect voor het aanbrengen van blush, maar RT geeft aan dat je deze kwast ook kunt gebruiken voor je foundation.
Daarnaast is de kwast ook ideaal voor highlighten en contouren.
Zelf gebruik ik deze kwast vooral om te highlighten. Contouren doe ik niet iedere dag, maar daarvoor kan ik deze kwast ook prima gebruiken.
Voor foundation gebruik ik hem liever niet, daar gebruik ik mijn favoriete buffer kwast voor of mijn spons. Voor het highlighten vind ik deze kwast perfect! Precies het goede formaat en hij pakt lekker veel product op. Door de zachte haren wordt de highlighter ook mooi verdeeld over de plek waar ik het aanbreng.

Deze kwast is perfect voor het highlighten

MULTITASK EYE BRUSH

MULTITASK SET VAN RT

Oke, ik was helemaal wild van de Sigma blending brushes voor mijn ogen, maar ik moet bekennen dat deze wel daarboven uit komt. Ik had dat niet verwacht eigenlijk..
De Multitask eye brush heeft de perfecte vorm om oogschaduw vanuit je ooglid en arcadeboog egaal te blenden. RT adviseert het kwastje ook om concealer mee aan te brengen.
NEE! Geen concealer, ik heb mijn holy grail oogschaduw kwast gevonden en daar ga ik geen vloeibare make-up op smeren! Ik krijg er bijna hartpijn van.

De kwast blend echt super super uit en laat geen harde strepen achter. Het blenden gaat ook lekker snel, ik hoef niet meer 2 minuten op dezelfde plek te hangen met mijn kwast.
Verder gebruik ik hem ook om een subtiele kleur op mijn ooglid aan te brengen voor een casual look. Door de zachte haren kan de oogschaduw heel subtiel worden aangebracht maar wordt het pigment ook goed gepakt door de kwast.
Mijn favoriet momenteel!!

YAY

MULTITASK SET VAN RT
MULTITASK SET VAN RT

Ik had wel verwacht dat ik tevreden zou zijn over deze set hoor. Daar ben ik heel eerlijk in. Want de RT kwasten zijn toch mijn favoriete kwasten.
Maar ik ben vooral héél blij met mijn nieuwe holy grail oogschaduw brush en ook de gezichtskwast vind ik echt heel fijn.
Wat ook prettig is om te weten is dat alle kwasten van synthetisch materiaal zijn en dus geen enkel dierenleed bevat. Ook kan synthetisch worden gebruikt voor alle substanties: vloeibaar, cream en poeders. You’re welcome!

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May