Als je mij op Snapchat volgt heb je het al voorbij zien komen. De limited edition goodies van Laura Mercier. Joie de Vivre. En ze zien er zó leuk uit. Ik heb de producten in een look gebruikt en daarvan heb ik een video opgenomen. Ook alle informatie over de producten vind je in dit artikel. Have fun!! 

JOIE DE VIVRE

VIDEO : LAURA MERCIER - JOIE DE VIVRE

Joie de Vivre betekent letterlijk vier het leven. En dat doe ik absoluut want het voorjaar is dus al onderweg. Deze limited edition lijn van Laura Mercier is de voorjaarscollectie van 2017!
Vol clean en zachte kleuren zoals perzik-tinten en matte/metallic lipsticks. Mag ik even zeggen dat ik alleen al van de verpakking houd? Daar word ik al instant vrolijk van.

Joie de Vivre – Vier het leven!

Deze lijn is te koop bij Skins Cosmetics overigens. En als je even gaat kijken, wordt niet al te hebberig want ze hebben werkelijk ALLES van Laura Mercier. I could just die.. Ik hou van dat merk!
Als je benieuwd bent naar eerdere Laura Mercier reviews dan kun je mijn artikels over de translucent powder lezen en over de kerstcollectie van dit merk.

VIDEO

Ik heb nog niet zoveel volgers, wat raar is want jullie lezen massaal mijn blogs. Dus wees lief en abonneer je even op mijn YouTube kanaal 🙂

 

 

LOOK

VIDEO : LAURA MERCIER - JOIE DE VIVRE
VIDEO : LAURA MERCIER - JOIE DE VIVRE
VIDEO : LAURA MERCIER - JOIE DE VIVRE

BLUSH

VIDEO : LAURA MERCIER - JOIE DE VIVRE

Officieel heet deze blus de ‘Windflush Colouw Powder for Cheeks & Eyes‘ en is te krijgen voor €38. En vergeet niet dat het een Limited Edition is. Dus niet te lang twijfelen 😉
De blush heeft ten eerste de prachtige limited verpakking en ik ben zó blij dat deze op mijn make-up tafel mag pronken! Ik heb de blush bij de rest van mijn Laura Mercier producten uitgestald en wordt altijd blij als ik ernaar kijk.
Maar goed, jullie willen natuurlijk de review lezen van de blush zelf. Uiteraard!

Ik ben zó blij dat deze limited op mijn make-up tafeltje mag staan

De blush is een poeder blush met een heel zachte structuur. Wat fijn is want dan ben je geen clown bij het aanbrengen. Je kunt het mooi gedoseerd aanbrengen op de wangen.
Wat leuk is: je kunt deze blush dus ook als oogschaduw gebruiken. Voor nu vind ik het nog het seizoen er niet voor maar in het voorjaar en in de zomer zal een perzik kleurtje prachtig staan op de oogleden. Lekker fris en natuurlijk.
Je kunt in het filmpje hierboven goed zien hoe ik hem heb aangebracht op mijn wangen en hoe dat eruit ziet 🙂

VIDEO : LAURA MERCIER - JOIE DE VIVRE
VIDEO : LAURA MERCIER - JOIE DE VIVRE
VIDEO : LAURA MERCIER - JOIE DE VIVRE

LIPLINER

VIDEO : LAURA MERCIER - JOIE DE VIVRE

Door naar het lip pencil. Deze is verkrijgbaar voor €25. Je kunt dit lip pencil gebruiken in combinatie met een lipstick maar ook op zich. Daar is de substantie goed genoeg voor en het droogt de lippen niet uit.
De kleur die je op de foto en in de video ziet is ‘Grenadine’. Een diep rode kleur.
De eerste keer dat ik een lip pencil gebruik van Laura Mercier en ik ben echt positief over dit lip pencil Goed gepigmenteerd en ook scherp genoeg om strakke lijnen te trekken.
Hieronder vind je een foto met de swatch van het lip pencil en de lipstick die ik nu ga bespreken.

VIDEO : LAURA MERCIER - JOIE DE VIVRE
VIDEO : LAURA MERCIER - JOIE DE VIVRE

LIPSTICK

VIDEO : LAURA MERCIER - JOIE DE VIVRE

De lipstick heet de ‘Velour Lovers Metallic Lip Colour Limited’, is een limited edition en verkrijgbaar voor €30.
De lipstick is in drie kleuren te koop: Een vuurrode met shimmer kleur, een fuchsia met chroom effect kleur en een koele rode kleur. De koele rode kleur met metallic effect die vind je in dit artikel en is de ‘Happy’.
Ik vind hem zelf ook wat neigen naar dieproze.
De lipstick is een metallic matte lipstick. En dat geeft écht een prachtig resultaat. Vooral in de video kun je dit goed zien. Er zit dus geen glans op maar echt een metallic look. Ik vind hem echt heel erg mooi! Lekker intens en de kleur is perfect voor het voorjaar en in de zomer.
Je oogmake-up lekker rustig houden en dan de lippen lekker fel en bold!
De lipstick bevat ook mangoboter dat de lippen verzorgt en niet uitdroogt (dus je kunt hem in de winter ook prima dragen).

VIDEO : LAURA MERCIER - JOIE DE VIVRE
VIDEO : LAURA MERCIER - JOIE DE VIVRE
VIDEO : LAURA MERCIER - JOIE DE VIVRE

VERKRIJGBAARHEID

VIDEO : LAURA MERCIER - JOIE DE VIVRE

Zoals je al had kunnen lezen is deze lijn een Limited Edition. Als je dus twijfelt om het te kopen dan zou ik dit niet lang doen. Het kan zomaar al uitverkocht zijn en het komt ook gewoon nooit meer terug…
Al deze producten zijn verkrijgbaar bij Skins Cosmetics en daar vind je een heleboel meer mooie producten van dit merk én andere prachtige merken. Zeker even een kijkje nemen dus!

Hoe vind jij deze Limited Edition? En de metallic matte lipstick? ♡

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May