Inmiddels ben ik al redelijk bekend met het merk Sans Soucis. Maar deze producten had ik nog niet geprobeerd. Ook niet gek want ze zijn nieuw. Get your summer body ready! Lees je mee?

SANS SOUCIS

Summer body Sans Soucis Shower gel

Ja jullie zijn dit merk vaker tegen gekomen op mijn website. Zo schreef ik een artikel over de Deep Moistvan het merk, maakte ik een video met de make-up producten, liet ik jullie de fall make-uppies zien, het winterpakket van Sans Soucis, de reinigingsproducten en laatst de nieuwe zomerproducten van het merk.
Ben je benieuwd naar bovenstaande? Klik op de links en je vind het artikel.

Sans Soucis is een fijn merk met veel fijne producten. Zo heeft de Deep Moist voor mijn huid echt veel goeds gedaan. Ik had hem toentertijd mee op vakantie naar Griekenland en gebruikte hem na het zonnen voor mijn gezicht. Wonderspul! Meen ik! Ook de make-up vind ik fijn overigens.
Deze keer een paar items voor the body.

ROSE SHOWERGEL

Summer body Sans Soucis Shower gel

Als eerste de Rose Showergel in een HUGE fles van 400ml voor de prijs van €14,95.
Deze showergel bevat rozenwater en dat is heel erg lekker voor de huid. Het heeft namelijk een verfrissend en kalmerend effect op de huid.
Perfect dus voor bijvoorbeeld na het douchen of na een dagje zon.

Ik vind de showergel persoonlijk best lekker ruiken hoewel ik niet zo fan ben van echt een rozengeur. De geur is niet te overheersend en daarom kan ik het goed hebben. Ook in gebruik vind ik hem fijn, hij droogt mijn huid niet uit alleen hij schuimt niet heel erg. Ik hou wel van schuim dus dat vind ik wel jammer.
Ook het uiterlijk van de fles vind ik mooi. Anders dan ik ben gewend van Sans Soucis, iets vrolijker zeg maar.

BODYLOTION

Summer body Sans Soucis Shower gel

De Body Lotion zit in de verpakking die ik ken van Sans Soucis. Deze fles bevat 400ml en is ook lekker groot! Voor €18,50 is deze verkrijgbaar.
Ik was een beetje verrast want deze drie producten zijn uit drie verschillende lijnen. Deze geur vind ik trouwens het lekkerst. Dat komt door de macademia notenolie dat erin zit.

Summer body Sans Soucis Shower gel

De notenolie zorgt ook voor de wat bruinige kleur volgens mij. En het ruikt zalig. De geur blijft een uurtje hangen maar is daarna wel vervlogen. Tenminste in de zomer wel. Misschien blijft het in de winter langer hangen.
De lotion is redelijk romig en smeert ook prima uit. Hij trekt bij mij snel in, fijn!

HANDCREAM

Summer body Sans Soucis Shower gel

Weer zo een vrolijke verpakking! Dit is de Handcream Light die 75ml bevat en verkrijgbaar is voor €9,50. De handcrème is ‘light’ omdat het licht is van structuur en aloë vera en D-panthenol bevat.
De handcrème hydrateert de handen zonder een vettige laag achter te laten.

Summer body Sans Soucis Shower gel

Zoals ik al dacht ruikt de handcrème licht zoetig. Ik vermoedde dit door de kleurtjes op de verpakking haha. Soms klopt het helemaal niet wat ik ermee associeer maar meestal wel.
De handcrème is inderdaad niet dik van textuur, het voelt iets dikker aan dan een bodylotion bijvoorbeeld. Het laat inderdaad geen vettig laagje achter. In de zomermaanden vergeet ik nog wel eens handcrème te gebruiken, dus gooi hem in mijn tas. En anders gaat ‘ie van de winter wel op!

VERKRIJGBAARHEID

Summer body Sans Soucis Shower gel

De producten van Sans Soucis zijn verkrijgbaar op hun eigen webshop. Namelijk Sans-Soucis-shop.nl.

Heb jij wel eens iets gebruikt van Sans Soucis?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May